Новий гарбузовий ель може стати гастро-туристичною принадою Бакоти

На Хмельниччині презентували перше крафтове пиво місцевого виробництва – «Бакітський гарбузовий ель». Напій варять у садибі зеленого туризму «Дім мандрівника» на Бакоті.

«Зустрічайте, довгоочікуване перше крафтове бакітське пиво “Bakota Pumpkin Ale” або українською “Бакітський гарбузовий ель”. Зварене в садибі Дім мандрівника на вогні в казані під час блекауту. Міцність 9%. Звісно, шо жодних концентратів, хімії і гемео. Все, як робилося пару століть тому», – йдеться на сторінці садиби.

Автори продукту зазначають, що наразі придбати пиво не можна, натомість запрошують до садиби на дегустацію.