Курячі котлети часто виходять сухими, але є спосіб зробити їх соковитими навіть у духовці. Як розповідає Експерт із посиланням на фудблогера mil alexx, сир допомагає зберегти ніжність страви.
Інгредієнти
- фарш з курячого філе – 500 г;
- яйце – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- твердий сир – 40 г + 20 г для посипки;
- панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
- молоко або нежирні вершки – 50 мл;
- сіль, перець, суміш спецій до фаршу.
Приготування
Додати у фарш яйце, сухарі, молоко, спеції, сіль і перець.
Вичавити зубчик часнику, всипати 40 г тертого сиру та вимішати 2–3 хвилини.
Вологими руками сформувати котлети й викласти на деко.
Посипати зверху рештою сиру.
Запікати при 180°С близько 25 хвилин.
Такий спосіб дозволяє отримати ніжні курячі котлети з сиром без сухості та з приємним ароматом.
Читайте також: Рецепт фаршированих перців з томатами, сиром та булгуром.
Рецепт фаршированих перців з томатами, сиром та булгуром
Джерело: АgroTer
