Як приготувати соковиті курячі котлети з сиром

Курячі котлети часто виходять сухими, але є спосіб зробити їх соковитими навіть у духовці. Як розповідає Експерт із посиланням на фудблогера mil alexx, сир допомагає зберегти ніжність страви.

Інгредієнти

  • фарш з курячого філе – 500 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • твердий сир – 40 г + 20 г для посипки;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • молоко або нежирні вершки – 50 мл;
  • сіль, перець, суміш спецій до фаршу.

Приготування

Додати у фарш яйце, сухарі, молоко, спеції, сіль і перець.

Вичавити зубчик часнику, всипати 40 г тертого сиру та вимішати 2–3 хвилини.

Вологими руками сформувати котлети й викласти на деко.

Посипати зверху рештою сиру.

Запікати при 180°С близько 25 хвилин.

Такий спосіб дозволяє отримати ніжні курячі котлети з сиром без сухості та з приємним ароматом.

Читайте також: Рецепт фаршированих перців з томатами, сиром та булгуром.

Рецепт фаршированих перців з томатами, сиром та булгуром

Джерело: АgroTer

Залишити відповідь