Гарбузовий кекс печуть з сухофруктами та горіхами

Гарбузовий кекс виходить з неймовірним кольором та пряним ароматом, не вологий, злегка крихкий і дуже смачний. Він такий смачний, що всім рекомендую цей рецепт!

Інгредієнти:

250 г гарбузового пюре

250-280 г борошна

2 ч. ложки розпушувача

2 яйця

200 г цукру

цедра одного апельсина

100 мл олії

дрібка солі

1 ч. ложка кориці

0,5 ч. ложки імбиру

0,5 ч. ложки кардамону

дрібка мускатного горіха

сухофрукти

горіхи (за смаком)

ванільний цукор

Спосіб приготування:

Гарбуз запекти, збити блендером. Яйця збити з сіллю та цукром, додати олію, цедру апельсина. Змішати окремо сухі інгредієнти. За кілька прийомів усе змішати. Випікати при 170°С до золотавої скоринки.

Можна з горіхами і сухофруктами, або  лише зі жменькою горіхів, інколи комусь більше подобався другий варіант, але це справа смаку.

Тістечка з відходів чаю та кави корисні за хронічних захворювань

Джерело: АgroTer

Залишити відповідь