Часник «Іспанський Рубін» представляє собою один із найвідоміших сортів озимого часнику, який дає великі плоди насиченого червоного кольору.
Головка цього озимого часнику може досягати ваги до 750 грамів і складається з 10-12 зубців, що мають яскраво-червону шкірку, пише Zemliak.com.
Іспанський рубін був виведений іспанськими агрономами у співпраці з міжнародними дослідницькими центрами ще в далекому 1934 році. Він є результатом кросування декількох місцевих та екзотичних сортів, з метою отримання гібрида з удосконаленими характеристиками.
«Листя рослини темно-зелене, міцне, що забезпечує хорошу фотосинтетичну активність. Листя рослини темно-зелене, міцне, що забезпечує хорошу фотосинтетичну активність», — кажуть знавці.
Сорт має пікантний, але гармонійний смак, з нотками коріандру. Сорт демонструє високу врожайність та стійкість до хвороб і шкідників. Особливо важлива його адаптивність до різних кліматичних умов та типів ґрунтів.
Джерело: Zemliak.com